Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Benvinguts a Andi Jove
Andi Jove > VOLA (VOLuntaris d'Andi)

Colla de voluntaris: VOLA

Els joves amb la síndrome de Down o altres DI similars, també poden aportar molt a la societat a més a ells els agrada i necessiten sentir-se útils. Per aquesta raó l'any 2006, varem realitzar un curs de voluntariat que pretenia que els joves interessats tinguessin unes nocions bàsiques sobre aquest aspecte.

Des de llavors un grup de 6/8 joves han realitzat activitats esporàdiques com a voluntaris. Ara s'ha revitalitzat el grup, ampliant-lo amb nois i noies més joves amb i sense discapacitat. També s'han ampliat les accions de voluntariat, participant en: actes d'altres entitats, activitats i actes de la Tercera edat, Activitats ciutadanes. Actes de la pròpia entitat.

A més a més, el grup de músics “Els Cracs d’ANDI” format per 7 joves, actuen desinteesadament o cobrant el cost del desplaçament, per a les entitats, de Sabadell, que ho sol·liciten.

 
 

Andi - Down Sabadell, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i discapacitats similars * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia