Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Benvinguts a Andi Jove
Andi Jove > Activitats d'estiu

Activitats d’estiu per a joves:
Pretenem recolzar les activitats inclusives en les quals els joves desitgen participar-hi, oferint-los suport, dintre de les nostres posibilitats.

Així en aquest sentit es recolza la realització de:

Tallers específics durant els mesos de juliol o setembre: Adreçats a joves i adults. Segons els seus interessos i necessitats, podem realitzar tallers de: Cuina, relaxació, educació afectiva i sexual...

Participació en casals d’estiu a nivell municipal: Recolzem i donem suport a que els infants i joves de l'entitat participin en els casal d’estiu, i, concretament, ens coordinem amb l'esplai l’Esparver, que habitualment incluo a varios infants o joves de l'entitat.

Sortides de lleure: Algunes tardes del mes de julio.l

Participació en la Festcat,:Seguint el criteri de l'associació de promoure activitats normalitzades, un grup de joves 3 a 5 joves participen, en funció de les seves posibilitats, en l'escola d'estiu de Cultura Popular Catalanas,  la FEST-CAT (Escola catalana de la Festa).
Durant una setmana els joves i un o dos acompanyants de suport, conviuen i realitzen les mateixes activitats que el reste d'inscrits, de totes les edats i procedència (països catalans). Els joves realitzen els cursos i tallers que els interessen, diferents per a cadascú d’ells i elles, vespres de gresca...   (Més informació i Fotos fest-cat)

Vacances d’estiu: Recolzem que els joves majors de 20 anys, tinguin la possibilitat de gaudir uns dies de vacances, sense les seves famílies, en el indret que ells desitgen.

Altres activitats: Puntualment, l’any que hi ha demanda suficient, es participa en colònies d’estiu, segons interessos dels joves i les seves famílies (lloc, tema, dies...).

 


Andi - Down Sabadell, Atenció a Persones amb la síndrome de Down i discapacitats similars * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia