Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Benvinguts a Andi Jove
Andi Jove > Lleure Joves · Punt Jove

Lleure normalitzat, des de 1999

Sortides de lleure i estades al seu local Andi-Jove, dels joves que hi participen, amb el suport d'amics acompanyats-voluntaris, de la seva edat aproximada.

Grups actuals: 4 colles d'adolescents i joves, que compten amb el suport de mediadors i voluntaris; d'edats compreses entre 14 i 24 anys, 1 colla de joves totalment autònons.
L'edat mínima dels mediadors i voluntaris es de 18 anys.

El programa que promovem pretén potenciar el creixement personal– fins on sigui possible en cada cas- dels joves participants. Un creixement en autonomia i realització personal, com a persones individuals i com a membres del col·lectiu que integren.

Els objectiu que pretenem són:
Potenciar la inclusió dels/de les joves en la societat.
Potenciar l’autonomia personal dels seus usuaris/es, donant-los estratègies d’organització i desenvolupament personals i socials.
Promoure la presa de decisions democràtica.
Fomentar la responsabilitat individual i col·lectiva en diferents aspectes de la vida quotidiana.
Millorar la autoimatge a nivell individual i com a grup.
Potenciar la cohesió grupal, mitjançant la creació de vincles d’amistat entre ells, respectant en tot moment les característiques individuals de cadascú.


Sortides de lleure

Dia Hora Punt de trobada Què farem Punt de recollida

Andi - Down Sabadell, Atenció a persones amb la síndrome de Down i discapacitats similars * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia