Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Benvinguts a Andi Jove
Andi Jove > Voluntariat

NECESSITEM VOLUNTARI-AMICS

Els voluntaris i voluntàries ens són imprescindibles per a enriquir i mantenir els programes i normalitzar les activitats dels joves i adults. A la nostra entitat pots participar i col·laborar com a voluntari en diferents activitats i serveis en els quals els voluntaris i voluntàries tenen un paper primordial:

Acompanyar en les sortides dels grups de lleure (algun dissabte a la tarda).
Participar en el projecte joves i amics de formació per a la vida independent (un cop al mes).
Col·laborar en alguna de les activitats extraescolars diàries, donant suport a infants o joves.
Jugar amb els infants menors de 10 anys mentre els pares participen en alguna sessió formativa.
Afegir-te a la colla de geganters…

La teva dedicació com a voluntari dependrà de tu, del temps que desitgis i puguis dedicar-hi, amb una freqüència que pot ser setmanal, mensual o esporàdica.

En aquest móment ens calen voluntaris, de manera especial, per al Projecte Joves i Amics. A Andi, un dels camins que recolcem és el de l’autonomia i vida independent i és per aquest àmbit que necessitem voluntaris, per quest projecte de formació per a la vida independent.

Què implica fer de voluntari/a en aquest projecte: Per fer de voluntari en aquest projecte cal dedicar-hi un dissabte al matí al mes, o un cap de setmana per trimestre, optativament, els voluntaris i voluntàries, poden participar en la trobada de coordinació mensual, en funció de la disponibilitat.

Més informació projecte Joves i Amics

Què oferim als voluntaris?

A les persones que participen com a voluntaris els oferim: Formació, reconeixement de la dedicació, assegurança, assessorament davant de dubtes,tenir-los en compte i prioritzar-los a l'hora de fer rec erca de personal, assumir el cost de les despeses que tinguin per participar com a voluntaris,

A més del que t’oferim com entitat podràs gaudir de la relació d’amistat amb la colla que participis, sentir-te útil, conèixer a unes persones encantadores…

Què demanem als Voluntaris?

Si vols fer de voluntari et demanarem: Tracte normalitzat envers els infants i joves, compromís, responsabilitat envers els compromisos presos, esforç implicació per adoptar la filosofia de l’entitat.

 

 

 

 

EL NOSTRE VOLUNTARIAT JOVE

Als joves amb DI, els agrada i necessiten sentir-se útils, per aquesta raó fa més de tres anys, varem realitzar un curs de voluntariat que pretenia que els joves interessats tinguessin unes nocions bàsiques sobre aquest aspecte.
Des de llavors un grup de 6/8 joves realitzen activitats com a voluntaris: Amb la colla de més joves, a residències d’avis….

A més el grup de músics “Els Cracs d’ANDI” format per 7 joves, estan apuntats al “Racó de l’artista” del Punt del Voluntariat de Sabadell i actuen per a les entitats que ho sol·liciten de manera desinteressada.

 

Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia