Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Memoria Gráfica
Recuerdos > Recuerdos


Festa desè aniversari: JORNADA LÚDICA

El Diumenge dia 5 de juny de 2005 hem fet una jornada festiva, amb actuacions, exposició, regals, brindis..., per celebrar els deu anys de la nostra associació, després hem acabat amb un dinar de socis i amics.


Petita Cercavila a càrrrec de la colla de Geganters de Gràcia, amb la presentació del nostre gegant "L'ANDI", realitzat per un grup de joves amb la col.laboració de famílies i amics i de la seva marxa "Dansa del gegant d'ANDI" (composta per un dels joves d'ANDI amb la col.laboració d'en Rafel Ribas).

 

Al costat de l'escenari on es van fer la majoria d'actes, haviem muntat una exposició i una taula informativa de l'associació.

Parlaments a càrrec de la Presidenta de l’associació i la Regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell.

11:45 h. Mostra de les activitats realitzades durant tot el curs en el Taller de balls de saló i el Taller d'expressió. Tots els participants en els tallers artístics vàren ballar plegats la peça "Dragostea".


Actuació DELS CRACS D'ANDI, "Un grup instrumental molt especiaL" Concert a càrrec del grup de joves músics d'ANDI (Flautes diverses, piano, guitarra, percussió...). Aquesta colla de joves a qui els agrada força la música i la majoria dels quals porten molts anys estudiant diferents instruments, han format amb el suport de l'associació,un grup de música (el seu repertori depèn del públic a qui està destinat.Andi Sabadell, Atención a Niños y Jóvenes con necesidades especiales * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Producido por Anunzia