Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Memoria Gráfica
Recuerdos > Recuerdos


CRÒNICA D'UN CONCERT MOLT ESPECIAL Un concert molt especial, un concert que, els que hi erem, no oblidarem.

GRÀCIES PEP, tu ho vas fer possible, com el títol de la teva primera canço "Et portaré a somiar" i, realment, ens vas portar a tots els que estavem allà a somiar, però i sobretot, vas portar a somiar a tots aquests nois i noies, nens i nenes que van ser, amb tu, els protagonistes, que van compartir l'escenari amb tu, era el somni de molts d'ells i elles. VAN SOMIAR, ENCARA SEGUEIXEN SOMIANT!La Laia, presentada pel Pep a tot el públic, com sols ell és capaç de fer, va tocar la Pedestroica a quadre mans.

... Un dels moments més emotius va ser la col·laboració de Laia Piqué al piano, que va tocar Perestrika a quadre mans amb Pep Sala... (diari de Sabadell 9-11-04)

 

L'Arnau Alfageme, la Sònia Albareda i la Laia Piquè, van tocar la taverna d'Old John, amb tota la banda, un gran esforç i un gran repte per a ell i elles, que es varen aprendre la cançó en dues setmanes. Dues setmanes de treball intens diari, ajudats pels seus mestres de l'escola de música CISELL de Sabadell.

 

El concert va acabar cantant tots plegats el "Boig per a tu" Magnific Pep, tot i que et trobaves malament, no ens en vàrem adonar fins que un cop acabat el concert ens ho van dir. GRÀCIES, Si no fos per tu...

FOTOGRAFIES OBTINGUDES PER FRANCÉS


Andi Sabadell, Atención a Niños y Jóvenes con necesidades especiales * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Producido por Anunzia