Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Col.laboracions
Col.laboracions> Empreses

Empreses amb Responsabilitat Social Corporativa

La responsabilitat social d’una empresa va més enllà del compliment de les lleis i les normes. Com a empresa podeu contribuir activament a la millora de les condicions socials i de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, col·laborant amb la nostra entitat:

- Directament des del projecte d’Inserció laboral “Esqueix”, donant la possibilitat a un jove de fer pràctiques a la vostre empresa i donar-li un lloc de treball, si la valoració és positiva, en aquest cas us beneficiareu dels incentius i avantatges fiscals per a la contractació de persones amb discapacitat i del valor afegit que aporten aquests joves a les relacions humanes i a la millora de l'entorn laboral.

- Acollint-vos a les mesures alternatives a la contratació de persones amb discapacitat ja que Andi està declarada d'Utilitat Pública per tant, si no esteu en condicions de contractar, podeu fer una donació a l’entitat, aquesta us desgravarà un 35 %.

Més informació: Associació Andi, 937250799 , info@andisabadell.org

 

Andi - Down Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia