Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Col.laboracions
Col.laboracions> Socis/Donatius

Nom i cognoms: *
Raó Social (empreses)
NIF o CIF
Telèfon: *
E-mail: *
Adreça:
C. P.:
Població:
Pais:
Quota o donatiu
Comentaris: *
Digues si desitges fer-te soci o fas un donatiu


* Camps obligatoris

Si vols fer una donació puntual, pots fer un ingrés de l'import que desitgis, especificant clarament el teu nom a:

Caixa Sabadell:  2059-0000-96-8001141211  (Associació ANDI)

Gràcies per a la teva col.laboració ja ens posarem en contacte amb tu.

 


Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat d' Andi Sabadell cla finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu d' Andi Sabadell responsable del fitxer i amb domicili al c/ Illa, 3 . 08202 . Sabadell . Barcelona . Espanya. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Andi Sabadell amb domini d'Internet www.andisabadell.org, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic info@andisabadell.org.


c/ Alfons XIII 35,39
08202 . Sabadell . Barcelona . Espanya.
Telèfon/fax: 93 725 07 99
info@andisabadell.org
www.andisabadell.org

Andi - Down Sabadell, Atenció a persones amb la síndrome de Down i discapacitats similars* Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia