Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Contacta amb Andi
Contacte

Nom: *
Cognom:
Telèfon: *
E-mail: *
Adreça:
C. P.:
Població:
Pais:
Comentaris: *
Motiu del contacte


* Camps obligatoris
 


Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat d' Andi Sabadell cla finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu d' Andi Sabadell responsable del fitxer i amb domicili al c/ Illa, 3 . 08202 . Sabadell . Barcelona . Espanya. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Andi Sabadell amb domini d'Internet www.andisabadell.org, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic info@andisabadell.org.


c/ Alfons XIII 35-39
08202 . Sabadell . Barcelona . Espanya.
Telèfon: 93 725 07 99
Fax:
info@andisabadell.org
www.andisabadell.org

Andi - Down Sabadell, Atenció a Persones amb la síndrome de Down i discapacitats similars * Nota Legal * Nif: G60515912 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia