Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Andi Down Sabadell participa a la Trobada sobre Transformació Digital al Tercer Sector
Notícies

Andi Down Sabadell participa a la Trobada sobre Transformació Digital al Tercer Sector.
28/02/2018

Andi Down Sabadell participa a la Trobada sobre Transformació Digital al Tercer Sector organitzat per la Fundació Vodafone Espanya a l´Hospitalet de Llobregat.

Dimarts 27 de febrer es va celebrar l´Hotel NH Collection Barcelona Tower de l´Hospitalet del Llobregat, la trobada promoguda per la Fundació Vodafone Espanya sobre ´´Transformació Digital per al Tercer Sector´´.

Tretze entitats catalanes col·laboradores de la Fundació Vodafone Espanya van assistir a la trobada.

La Fundació Vodafone España ja fa tres anys que col·labora amb la nostra entitat, juntament amb Down Espanya, a través del projecte ´´Yo me preparo´´ destinat a la formació en Tic ´s per a joves i adults amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual i dirigit a la inserció laboral en empreses ordinàries.

L´objectiu de la trobada va ser debatre sobre el concepte de Transformació Digital i el seu grau d´implementació en cadascuna d´elles, com a via per ser més eficients, eficaces i innovadores en la important tasca social que desenvolupen i sobre el grau de maduresa tecnològica en què es troben.

Es va parlar sobre com l´entorn digital ha afavorit nous canals de captació de fons, com s´ha passat de les oficines amb papers a les oficines sense papers; de l´alfabetització digital adreçada a la gent gran o a persones amb discapacitat intel·lectual.

I en aquest sentit és on Andi Down Sabadell pretén incidir amb el seu programa d’inserció laboral a l’empresa ordinària, amb l´objectiu d´ajudar-los a salvar l’escletxa digital que els condiciona enormement a l´hora de trobar un lloc de treball, fet que suposa una seriosa trava a les seves aspiracions de millorar la seva autonomia i portar una vida el més plena i independent possible.

Tots vem coincidir en les grans oportunitats que la Transformació Digital ofereix tant per al sector empresarial com per a les entitats no lucratives. S´ha de tenir clar el que es vol amb la mateixa, on ha de ser peça clau i on no aporta cap valor.


<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia