Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Andi repeteix amb èxit la matinal Apunta’t al 21
Notícies

Andi repeteix amb èxit la matinal Apunta’t al 21.
19/03/2018

El diumenge dia 18 de març, es va realitzar un any més la matinal de bàsquet APUNTA´T AL 21, a Barberà del Vallès organitzat per Andi Down Sabadell, en el marc del conveni signat amb l´ajuntament de Barberà per a promoure la inclusió de les persones amb discapacitat d´aquest municipi.

Durant la matinal celebrada a la Pl. García Lorca de Barberà, unes 100 persones van participar a la festa on es van realitzar diferents jocs de bàsquet: al 21, 3x3 i altres dinàmiques esportives pels més menuts. Tots els participants van gaudir d’un esmorzar organitzat pel grup VolA de l’entitat, que fa tasques de voluntariat social en diferents àmbits.

La festa va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster Alay , on va poder compartir una estona amb els participants de la matinal, famílies i joves amb discapacitat intel·lectual.

Un nou matí per a promoure l’esport inclusiu organitzat per Andi.

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia