Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

El grup de VolA de l’entitat participa a la Festa del Riu Ripoll
Notícies

El grup de VolA de l’entitat participa a la Festa del Riu Ripoll.
24/04/2018

El passat diumenge 22 d’abril, l´Associació per la Defensa i l´Estudi de la Natura (ADENC), va organitzar la Festa del Riu Ripoll, un espai de trobada lúdica, cultural i festiva en què la ciutadania coneix i participa en el projecte de recuperació ecològica que porta terme l´entitat i s’aproxima als principals valors històrics i naturals del Ripoll i del seu entorn. Com a novetat, enguany la festa va estar dedicada a les Granotes.

El punt de trobada va ser l’àrea d’Esbarjo del Molí de l’Amat. Tots aquells que es van apropar al riu a primera hora, van poder esmorzar xocolata desfeta amb melindros, o participar en una demostració de teràpies Reiki. També es van realitzar activitats per als més petits (jocs de taula, jocs de l’aigua, gimcana,...).

La Festa es va cloure amb les actuacions del pallasso Pau Pèrrim Pèssim i el timbals de Bandtumbats.

El grup VolA de l’entitat va portar el servei de bar durant tot el matí.

El projecte VOLA té l’objectiu de potenciar un grup de voluntariat inclusiu, format per joves amb la síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals i altres persones sense discapacitat, amb la finalitat que esdevingui una eina de participació ciutadana, d’educació en valors i de millora de la cohesió social.
Enguany, participen en el programa un total de 14 persones i el referent.<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia