Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Acte de lliurament de premis ´´RELATA´´
Notícies

Acte de lliurament de premis ´´RELATA´´.
10/05/2018

Avui dia 10 de maig, ha tingut lloc a l’espai auditori Pere Quart de Sabadell el lliurament de premis de la segona edició del Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual. Aquest esdeveniment s’engloba dins del projecte Relata que enguany hi han participat quatre institucions educatives de Sabadell: l’escola La Nostra Llar, l’escola Pia, l’escola Joanot Alisanda i l’escola Claret.

El projecte “Relata”: Tallers i Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual organitzat per Andi Down Sabadell. compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell a través de la regidoria d’acció social i la regidoria d’educació, a partir del programa “CIUTAT I ESCOLA”.

“Relata” té l’objectiu que nens i nenes de diferents centres educatius de Sabadell, coneguin la temàtica de la síndrome de Down i de la discapacitat intel·lectual a través de tallers que promouen la reflexió, la imaginació i la creativitat, coneixements que desprès han de plasmar en un conte.

L’acte s’ha desenvolupat en una primera part d’intervencions dels representants institucionals col·laboradors en el projecte. Dolors Pallàs, presidenta d’Andi Down Sabadell, ha destacat la importància de dur a terme aquests projectes per poder conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania i en aquests cas, als infants, sobre la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars i la normalització d’aquest col·lectiu en totes les esferes de la societat, construint així una societat més inclusiva.

D’altra banda, Gabriel Fernandez, regidor d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell ha agraït la proposta de l’entitat i la importància de dur a terme la temàtica de la discapacitat intel·lectual a les escoles contribuint a una educació inclusiva. També ha destacat la importància de transmetre per part dels alumnes els relats escrits al seu entorn més proper (pares, mares, germans) per difondre la iniciativa i contribuir a fer una ciutat mes oberta i tolerant.

Montserrat Duran, cap del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, ha realitzat el lliurament de premis a proposta del jurat, en el que hi ha format part: Núria Caballaria (Directora CRP Vallès Occidental), David Vila i Laura Tejada, escriptor/a respectivament. 2

Els premis s’han dividit en tres categories, la 1a categoria de 3r d’educació primària, la 2a categoria de 4t d’educació primària i la 3a categoria de 5é d’educació primària. Representants de cada centre educatiu també han pujat a l’escenari on també se’ls ha obsequiat.

Els premiats de la segona edició de “Relata”: Concurs de contes sobre la discapacitat intel·lectual han estat els següents:

1a Categoria (3r Primària)

1r Premi
Escola La Nostra Llar
Martí fernández llopis
Diego garcés muñiz
Relat “Un viatge a un altre món”

2n Premi
Escola La Nostra Llar
Jana Donat Meneses
Relat “El Pol un nen molt especial”

3r Premi
Escola Pia Sabadell
Roc Peix Sape
Jan Pascual Fierre
Relat ”Els que lluiten per les proves”

2a Categoria (4t Primària)
1r Premi
Escola Joanot Alisanda
Eudald Palomar Palomes
Isaac Pereira Gorotiza
Marc Martínez Droguet
Berta Pescador Muelas
Relat “El Super Andi”

2n Premi
Escola Joanot Alisanda
Mariona Gancedo Palomares
Carles Mesa Roura
Aleix Lanzas
Yuchen Zheng
Relat “La banda Síndrome”

3r Premi
Escola Joanot Alisanda
Dina Goji Bouali
Relat “Tu no pots!”

3a Categoria (5è Primària)

1r Premi
Escola Claret
diana pérez alvárez
Relat “Tots som iguals” 3

2n Premi
Escola Claret
Júlia García Grau
Relat “El somni de l’Anna”

3r Premi
Escola Claret
Núria Blasco Formigón
Relat “La meva millor amiga”

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia