Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

VII Trobada d’Autogestors i Empoderats
Notícies

VII Trobada d’Autogestors i Empoderats.
28/05/2018

El passat cap de setmana el grup d’autogestors “CARAI” van participar a la VII Trobada d’Autogestors i Empoderats a Vic.
Les jornades van tenir lloc a l’Espai Caixa de Girona, organitzada pels grups d’Autogestors Autopodem, de la Fundació Astrid 21 i Trèvol, de la Fundació Ramon Noguera, i amb el suport de Dincat.

El tema d’interès d’enguany va ser l’autorepresentació, sota el lema de la trobada ´´Volem decidir. És el nostre futur!´´ i es van dir a terme diversos tallers de: Sexualitat, Risoteràpia, Vida independent i recerca inclusiva, entre d’altres.

Els grups que van participar a la trobada van ser: Grup d’autogestors “CARAI” (Andi Down Sabadell), Pau i Treva (Fundació MAP), Fundació Estany, Sense fronteres (Centre Assistencial Sant Joan de Déu), Aspronis El Vilar, Vox Nostra (Aura Fundació), Ampans, Ratio, Autogestors d´Igualada de la FAP (Fundació Àuria), Trèvol (Fundació Ramon Noguera), Maresme (Fundació El Maresme), Protagonistes (Associació Sant Tomàs-Parmo), Oasis (Associació Sant Tomàs- Parmo), Autopodem (Fundació Astrid 21), Trenquem barreres (Nostra Fundació Aspros), Sempre endavant (Aprodisca), La nostra veu (Aprodisca).

Durant el primer dia, cada grup participant a la trobada va exposar opinions, valoracions i propostes sobre si les persones amb discapacitat haurien de tenir fills/es. També va tenir lloc, durant el cap de setmana, tallers lúdics i d’aprenentatge, així com experiències virtuals. També van poder gaudir de temps lliure i d’una sortida cultural per la ciutat.<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia