Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Conferència “El futur dels nostres fills i filles”
Notícies

Conferència “El futur dels nostres fills i filles”.
01/06/2018

Unes 25 persones van participar ahir a l’acte organitzat per Andi Down Sabadell al Casal Pere Quart de Sabadell.

La xerrada a càrrec de l’advocat Jordi Durà i Mena i presentada per Olga Pont, psicòloga de l’entitat tenia l’objectiu d’abordar temes i respondre dubtes a famílies amb persones a càrrec amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual. Els principals aspectes que varen sorgir durant l’acte van ser com garantir el drets i un futur digne i de ple dret a les persones amb discapacitat intel·lectual el dia de demà (tuteles, incapacitacions, prestacions, entre d’altres).

L’acte va tenir una resposta molt satisfactòria, on a la part final de l’acte es va obrir un debat amb torn de preguntes on les famílies i assistents van poder resoldre els seus dubtes o realitzar aportacions.

Jordi Durà Mena, és llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona, Advocat de professió en les especialitats Dret Civil, Mercantil, Immobiliari i Esportiu.
Dins del Dret Civil és especialista en el tractament i tramitació de Modificacions de Capacitat o de declaració d’Incapacitats.
Col·labora, com assessor jurídic, amb DOWN CATALUNYA, en temes de Dret Civil relatius a les persones amb discapacitat intel·lectual.
<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia