Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Matinal “Joves i Amics” a Sant Julià d’Altura de Sabadell
Notícies

Matinal “Joves i Amics” a Sant Julià d’Altura de Sabadell.
11/06/2018

El passat dissabte 9 de juny, es va realitzar la última sessió del projecte “Joves i Amics”del curs. Va constar d’una sessió matinal i va comptar amb la participació de 47 persones, entre famílies, joves, professionals i voluntaris. La trobada va ser a Sant Julià d’Altura, Sabadell, en una zona de pic-nic on hi ha habilitades taules i barbacoes i situat en un entorn únic, envoltat de natura. Es va realitzar una petita excursió i diferents dinàmiques conjuntes de coneixença.

La finalitat d’aquesta trobada, era poder conèixer-se una mica més tots plegats. Es va realitzar una activitat entre famílies i joves, l’objectiu de la qual va ser que els pares coneguessin pensaments, idees de futur, objectius... d’altres joves que no fossin els seus propis fills. Es varen fer parelles a l’atzar, es va repartir una imatge a un pare/mare i una imatge a un jove i després havien de trobar-se els que tenien la mateixa imatge.

Varen fer un camí per dins dels boscos i al llarg del trajecte s’havien de presentar i explicar pensaments, idees de futur, etc, de manera que al arribar al punt establert, en rotllana, cada pare presentava el jove que li havia tocat i compartia tot el que li havia explicat.

Al acabar, es va tornar al lloc d’inici i es va començar a preparar el dinar. Cada família havia portat alguna cosa de casa i entre tots varen omplir una bona taula!

Va ser una experiència fantàstica per a compartir inquietuds i reflexions sobre el camí cap a la vida independent.<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia