Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Nous convenis de pràctiques i insercions laborals a l´empresa ordinària
Notícies

Nous convenis de pràctiques i insercions laborals a l´empresa ordinària.
13/06/2018

Andi Down Sabadell ha tancat el mes de maig i inicis de juny amb un nou conveni de pràctiques, i un nou contracte laboral a l´empresa ordinària.

Aquests contractes laborals o convenis de pràctiques s’emmarquen dins del programa d’inserció laboral a l’empresa ordinària-projecte Esqueix, que ofereix l’entitat, enguany a 35 persones.

Les persones que s’han acollit en els nous convenis de pràctiques i insercions laborals són:

- Minerva Llorente, pràctiques al Restaurant Lujo Ibérico de Sabadell com ajudant de sala;

- Marc de Haro, després de realitzar un període de pràctiques a l’empresa Endermar,S.L. de Ripollet, ha signat un contracte laboral per 1 any.

El projecte Esqueix, amb llarga trajectòria a l’entitat, es basa en la metodologia de treball amb suport i es proporciona a les persones participants la formació necessària perquè es puguin inserir laboralment a l’empresa ordinària. L’entitat duu a terme un seguiment d’aquestes persones durant els seves pràctiques i si es dona el cas, en las seva posterior inserció per tal de garantir que tan elles com les empreses tinguin el suport necessari per garantir l’èxit de les pràctiques i/o inserció.

Aquest projecte rep el suport del Departament de treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu, a través del programa d’ajuts per a la realització dels Serveis integrals d´orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental amb l’objectiu d’incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral en el mercat de treball ordinari i aplicació del treball en suport per a aquelles persones en necessitats especials d´inserció.
<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia