Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Fent amics a Port Aventura amb Down Catalunya
Notícies

Fent amics a Port Aventura amb Down Catalunya.
12/09/2018

El dissabte 6 d’octubre, es celebra un any més la jornada Fent amics amb Down Catalunya, organitzada per Down Catalunya i la Fundació Port Aventura i en la qual participa la nostra associació, Andi Down Sabadell.

Aquesta diada està pensada per a famílies, amics i coneguts, així com per a qualsevol persona que es vulgui afegir i passar un dia divertit i de convivència a Port Aventura.

El preu especial de l’entrada per aquest dia és:

- 20 € per persona, si viatgen en cotxes particulars
- 28 € per persona si viatgen en els autocars destinats a aquest efecte, sortida de Renfe Centre (Sabadell) Disposem de 150 places d’autocar, per qui ho desitgi i s’inscrigui abans del dia 26 de setembre de 2018. Us aconsellem que feu la reserva el més aviat possible per tal de garantir la plaça.
- Els infants de 0-3 anys tenen entrada gratuïta

Reserva d’entrades:

- Fer un ingrés al compte d’Andi de BBVA: ES53 0182 8181 1302 0171 0964
- Indicant el nom de la família i el número d’entrades que pagueu.
- Avisar a l’associació del vostre ingrés al Tel 937250799 o mail montse@andisabadell.org i donar les vostres dades (nom de la família, e-mail i telèfon de contacte si aneu en autocar)

Us animem a que convideu o feu córrer la veu entre els vostres amics, coneguts, familiars... podeu convidar a qui vulgueu, com més siguem millor.

Nota: Per qualsevol informació prèvia sobre aquesta trobada, cal que contacteu amb Montse Baldebey per telèfon 93 725 07 99 o via correu electrònic montse@andisabadell.org

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia