Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

El grup de joves fa el viatge d’estiu a Peníscola
Notícies

El grup de joves fa el viatge d’estiu a Peníscola.
25/07/2018

Un grup de joves de l’entitat estan passant una setmana a la ciutat de Peníscola on realitzaran diferents activitats d’oci i culturals.

Aquest grup format per 4 nois, 2 noies i 2 acompanyants ha gestionat el viatge i les tasques associades al mateix com la reserva de l’alberg, les activitats d’oci /o culturals així com la reserva i compra dels bitllets.

A les trobades del grup durant el mes de juliol es va gestionar la planificació i programació del viatge.

Aquesta sortida rep el suport de l’ajuntament de Sabadell en el marc del programa Fem Vacances. Es facilita a les famílies espais de respir i la conciliació de les vides laboral i familiar, donant una resposta de caire universal als sobrecostos que les famílies i usuaris/es han de fer front a l’hora de la realització d’aquestes activitats.

El regidor d´Acció Social de l´Ajuntament de Sabadell, Gabirel Fernàndez, va fer una visita als joves a la ciutat de Peníscola compartint un matí i intercanviant impressions.

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia