Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Qui som
Andi> Qui som


Andi-Down Sabadell: Declarada d' Utilitat Pública, juliol 2012.

Política de qualitat -->

Qui som
Andi Down Sabadell fou creada legalment el 20 de juny del 1994. Som una associació, sense ànim de lucre, formada per pares i mares d'infants, joves i adults amb la síndrome de Down i altres discapacitats similars, i, que, per tant, moltes vegades necessiten suport per a fer les mateixes activitats o vida que farien els infants i joves de la mateixa edat. Es va crear fruit de la iniciativa d'un grup de pares i mares que pretenien millorar la qualitat de vida dels seus fills i filles. Fou declarada d'utilitat pública pell Ministeri d'Interior el 12 de juliol del 2010.

Som una associació, sense ànim de lucre, formada per pares i mares d'infants, joves i adults amb la síndrome de Down i altres discapacitats similars, i, que, per tant, moltes vegades necessiten ajuda i/o suport per a fer les mateixes activitats o vida que farien els infants i joves de la mateixa edat.

Pretenem que els nostres fills i filles tinguin una vida el més normalitzada possible, dintre de les possibilitats de cadascun d'ells i elles i, que per tant, tinguin la possibilitat de fer el mateix que els altres infants i joves de la seva edat: anar a l'escola ordinària, gaudir dels esplais, tenir amics i sortir amb ells, tenir feina, habitatge, parella...i si cal, per aconseguir-ho, els proporcionem els suports necessaris.

Estem al servei de les persones amb necessitats especials, les seves famílies i dels professionals i voluntaris que els ajuden.

El nostre àmbit d'actuació és Sabadell i les seves rodalies, si bé puntualment, tenim socis i atenem a persones de comarques properes.

Som membres de Down Espanya, Down Catalunya, DINCAT i Vàlua (plataforma del tercer sector de Sabadell) així com del Consell Municipal de persones amb discapacitat de Sabadell; amb tots ell hi treballem en xarxa.

Missió
ANDI - DOWN SABADELL, té com a finalitat una intervenció comunitària que promogui que les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, gaudeixin d'una vida digna i plena afavorint en tot moment la seva plena autonomia i inclusió social.

Visió
Des Andi Down Sabadell pretenem afavorir la igualtat de tracte i d'oportunitats envers els infants i joves amb discapacitats intel·lectuals , segons les directrius de la convenció de l'ONU de 2006 sobre els drets de les persones amb discapacitat .
Pretenen afavorir el canvi de mirada de la societat , un canvi que comporti respecte, tolerància i una valoració positiva . Un canvi que permeti que se'ls consideri persones susceptibles d'aportar a la societat , el seu treball, valors i maneres de ser i fer

Valors

  • Protagonisme de les persones amb lka sindrome de Down i altres discapacitats.
  • Respecte per la singularitat de cadascú.
  • Compromís amb les persones amb DI i les seves famílies.
  • Promoció de l’autonomia dels infants, joves i adults amb discapacitat.
  • Responsabilitat, eficiència i dedicació de l'equip de professionals i junta directiva .
  • Transparència

 


Andi - Down Sabadell, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i limitacions intel·lectuals similars * Nota Legal * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia