Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Memòria Gràfica
Records > Records

CONCERT D'ANIVERSARI: 20 ANYS D'ANDI/ 10 ANYS CRACS

El passat diumenge dia 1 de març. l’associació ANDI-Down Sabadell, va realitzar el darrer acte de celebració dels 20 anys d’Andi (1994) i dels 10 anys del grup musical “Els Cracs d’Andi” (2004). Aquest concert estava previst per a finals d’octubre del 2014 però es va haver de canviar de data per diverses raons.

El concert que s’allargà durant més de dues hores, estava pensat de manera que “Els Cracs d’Andi” eren el fil conductor i actuaven amb artistes amateurs i reconeguts que en algun moment de la vida del grup havien tocat junts.


El concert s’inicià amb un parell de peces populars catalanes en les que els Cracs foren acompanyats pel grup de Grallers de Sant Llorenç Savall, al que pertanyen dos dels joves.

A continuació foren el grup BatukAndi, colla de batuka de l’associació que participaren tocant conjuntament l’Inana de l’Electrica Dharma.

En tercer lloc els grups de teatre i balls d’Andi ballaren i mimaren, la interpretació de “Les manos del Mundo” de Andy&Lucas.

I la primera part s’acabà amb la col·laboració del grup de Kombos de l’escola de música Atempo amb els que interpretaren: Bicicletes i El Rock de grees

 

I amb el grup Krec’n’tu, interpretàren Fil de llum d'Andreu Rifé.
Amb la col·laboració d'En Jordi Mourelo, Youssouf, Bachir i Sílvia Gallego, voluntaris i tècnics de l’entitat interpretaren el "We will rock you" de Queen .

A continuació contaren amb la participació del violí de Carol Duran de La Carrau, i els garrotins de Marcel Casellas de la principal de la nit, acompanyat d’En Cristhian, la Carol i el Marcel anys enrere havien compartit amb Els Cracs activitats en l’escola d’estiu de La Fest-Cat;
El concert continuà amb l'actuació d'En Xavi Vidal i Berni Mora amb qui hi ha una gran amistat ja que en el seu estudi varen gravar, fa anys el seu Cd.
El concert acabà, amb l’actuació d’en Pep Sala que tocà dues peces amb el grup, entre elles l’emblemàtica boig per tu que fou cantada per tota la sala.

Un cop acabat el concert tots els joves de l’entitat pujaren a l’escenari per a bufar les espelmes de xocolata d’aniversari, que després es varen compartir amb tothom que en vulguè

Una tarda molt emocionant, divertida i emotiva que va permetran mostrar a tothom les CAPACITATS de les persones amb la síndrome de Down, i al grup de “Els Cracs” els va permetre retrobar-se amb vells companys de vivències musicals.

Una tarda que els que hi érem no oblidaremAndi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia