Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Memòria Gràfica
Records > Records


Inauguració dels Nous esapais al c/ Alfons XIII

El dia 7 de juliol del 2012 varem inaugurar els nous espais de l'associació Andi, amb la presència del Conseller de Benestar Social, Sr. Cleries i de l'alcalde de Sabadell Sr. Bustos entre d'altres personalitats.

La inauguració, que es portà a terme de 18 a 20 h. del dissabte, hi participaren més de 200 persones i fou un èxit rotund. A ella assistiren: el Conseller de Benestar Social, Sr. Josep Lluís Cleries, l’alcalde de Sabadell, Sr. Manuel Bustos, la regidora de Serveis Social, Sra. Marta Farrés, el Síndic de Sabadell, Sr. Josep Escartín, entre d’altres autoritats. També comptà amb la presencia de les representacions de nombroses entitats de Sabadell així com un gran nombre de famílies vinculades a l’entitat.

Els espais inaugurats, ubicats en el c/ Alfons XIII 35-39, de propietat municipal,varen ser cedits a l’associació per l’ajuntament de Sabadell a l’octubre del 2011, gràcies a l’alcalde Sr. Bustos, que s’hi va comprometre personalment, en una visita a l’entitat.

L’acte va consistir en: uns breus parlament de la presidenta de l’entitat, Sra. Dolors Pallàs, el jove de l’entitat, Sr. Xavier Pous, el Conseller de Benestar Social, Sr. Josep Lluís Cleries i l’alcalde de la nostra ciutat, Sr. Manuel Bustos. A continuació es feu una visita a tots els espais i a l’exposició fotogràfica i audiovisual que s’havia organitzat en les diferents aules, per acabar amb un refrigeri, preparat i servit per alguns dels joves de l’entitat, acompanyat de la música de “Els Cracs d’Andi”.

Imatges superiors i infeririors, arribada del Conseller i alcalde. Presentació als membres de la Junta


Imatges inferiors, instantenees del esdeveniment

Imatges superiors i inferiors, uns moments dels parlaments

 

Imatges superiors visita a la planta baixa i la sala de juntes
Les 4 imatges inferiors corresponena la visita a la ludoteca i a les aules d'expressió i plurifuncionalLes quatre imatges superiors i les dues inferiors corresponen a diferents moments de l'acte
   


Andi - Down Sabadell, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i discapcitats similars * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia