Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Programa d'Inserció laboral a Andi
Serveis > Inserció laboral


EMPRESES AMB RSC (Responsabilitat Social Corporativa)

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC), és el compromís de les empreses envers les necessitats dels seus grups d'interès en els diferents àmbits (laboral, acció social, medi ambient, clientela, proveïdors... així com en un bon govern i transparència), per mitjà d'una implicació voluntària i solidària més enllà del que estableix la legislació vigent.

Com a empresa, tu pots contribuir a millorar les condicions socials i de la qualitat de vida de les persones amb discapacitatintel·lectual de dues maneres:

1. Pots col·laborar amb Andi i el seu projecte Esqueix d’inserció laboral a l’empresa ordinària, mitjançant contractacions laborals o convenis de pràctiques.

En el cas que contractis a un/a jove pots beneficiar-te dels incentius i avantatges fiscals per la contractació de persones amb discapacitat així com del valor afegit que aportaran a la teva empresa.

AVANTATGES FISCAL A LA CONTRACCTACIÓ
Contracte Indefinit:
- Subvenció anual de 3.907 € per cada contracte a temps complert, si el contracte és a temps parcial, la subvenció es reduirà proporcionalment.
- Subvenció per a l'adaptació de llocs de treball o dotació de mitjans de protecció personal, fins a 901,52 €
- Deducció de la quota integra en l'impost de societats: 6.000 € per cada persona/any d'increment de la mitjana de la plantilla de treballadors amb discapacitat contractats a temps indefinit.
- Bonificació de les quotes empresarials de la seguretat social.

Contracte temporal:
Subvenció per a l'adaptació de llocs de treball o dotació de mitjans de protecció personal, fins a 901,52 €

2. En el supòsit que la via de la contractació no sigui factible en aquest moment, pots beneficiar-te de les mesures alternatives si tens més de 50 treballadors i/o fer una donació a Andi, de la qual desgravaràs el 35%.

Més informació:
Associació Andi, c/ Illa 3, Sabadell
tel 937250799
info@andisabadell.org
laboral@andisabadell.org


El programa d'inserció laboral, ha comptat com a col.laboradors en algun dels seus projectes: Planço, Esqueix o A tot Tap:

.......

............ .... ..


Andi Sabadell, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i limitacions intel·lectuals similars * Nota Legal * Nif: G60515912 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia