Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Habitatge i Vida Independent
Serveis > Habitatge i Vida independent

Per tal d'afavorir l'autonomia i vida Independent dels Joves i adutls amb DI, hem encetat diferents projectes:

PROJECTE JOVES I AMICS. Formació puntual per a la vida independent

Pretén formar a adolescents i joves amb i sense DI, en les habilitats socio-emocionals i de vida a la llar, necessaries per a poder accedir a un habitatge compartit.
Un dissabte al mes i un cap de setmana per trimestre, realitzen activitats per afavorir les habilitats socials, emocionals i millorar l'aprentatge de les tasques pròpies de la vida a la llar.
Als joves més madurs i els joves sense DI, aspirants a mediadors, se'ls forma en les estratègies necessaries per a intervenir com a mediadors.

 

PONT A LA NOSTRA LLAR. Pis pont per a la formació pràctica de joves:

Aquest projecte iniciat a l'octubre del 2010 –inclòs dintre del SEPAP de Vida autònoma i independent- consisteix en un pis per a la formació i aprenentatge per a la vida independent, en el qual els joves en grups de tres o quatre joves en companyia d'un educador/a hi fan estades puntuals.


Amb el suport de:

Anys 2010 i 2012


Anys: 2010, 2011, 2012, 2013, 2104, 2015

LA NOSTRA LLAR. Habitatge:

Projecte acollit al programa d'Autonomia a la propia llar de la Generalitat de Catalunya. En aquest moment comptem amb un habitatge amb suport en el qual hi viuen 4 joves, tres noies i un noi. Compten amb el suport d'una psicologa per ajudar a resoldre conflictes de relació, una psicopedagoga per a col.laborar en l'organització de tasques de la llar i una educadora-mediadora per col.laborar en les tasques que estan en procés d'aprenentatge i mediar.

Visita la nostra casa

Amb el suport de:

Conveni Autonomia a la Pròpia Llar

GRUP D'AUTOGESTORS: "CARAI" (Colla d'Adutogestors per la Reflexió, Autonomia i Independència)

El grup d’autogestors "CARAI" pretén proporcionar als joves un espai que els permeti expressar i manifestar les seves necessitats, opinions i desitjos, prendre decisions, promoure la reflexió, aprendre a decidir què volen fer i ser... es a dir promoure l’autogestió i autodeterminació de les persones que formen part del grup.

 


Any 2012 :Mitjançant Down Catalunya

 

 


 


Andi - Down Sabadelll, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i limitacions intel·lectuals similars * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G60515912 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia