Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Habitatge i Vida Independent
Serveis > Habitatge i Vida independent

Per tal d'afavorir l'autonomia i vida Independent dels Joves i adutls amb DI, hem encetat diferents projectes:

PROJECTE JOVES I AMICS.(2007)Formació puntual per a la vida independent

Pretén formar a adolescents i joves amb i sense DI, en les habilitats socio-emocionals i de vida a la llar, necessaries per a poder accedir a un habitatge compartit.
Un dissabte al mes i un cap de setmana per trimestre, realitzen activitats per afavorir les habilitats socials, emocionals i millorar l'aprentatge de les tasques pròpies de la vida a la llar.
Als joves més madurs i els joves sense DI, aspirants a mediadors, se'ls forma en les estratègies necessaries per a intervenir com a mediadors.


Anys 2015-16

PONT A LA NOSTRA LLAR.(2010) Pis pont per a la formació pràctica de joves:

Aquest projecte iniciat a l'octubre del 2010 –inclòs dintre del SEPAP de Vida autònoma i independent- consisteix en un pis per a la formació i aprenentatge per a la vida independent, en el qual els joves en grups de tres o quatre joves en companyia d'un educador/a hi fan estades puntuals.


Amb el suport de:

Anys 2010 i 2012


Anys: 2010, 2011, 2012, 2013, 2104, 2015 -2016


Anys 2015-16

CAMI DE LA NOSTRA LLAR (2016)

Aquest projecte quees ha iniciat l'octubre del 2016, gràcies a una subvenció de l'Obra Social de La Caixa, suposa un apsso més del projecte Pis Pont, ja que els joves que en ell particpan, romandran durant tres mesos en un pis per a la formació i aprenentatge de les tasques i responsabilitats pròpies de la vida independent; en grups reduïts, compartint pis amb un estudiant i amb el suport d'un educador-mediador.

 

LA NOSTRA LLAR. (2006) Habitatge amb suport:

Projecte acollit al programa d'Autonomia a la propia llar de la Generalitat de Catalunya. En aquest moment comptem amb tres habitatges amb suport en el quasl hi viuen 5 joves: dos pisos amb 2 persones, un noi i una noia, a cada pis i un pis ion viu una noia sola. Compten amb el suport d'una psicologa per ajudar a resoldre conflictes de relació, una psicopedagoga per a col.laborar en l'organització de tasques de la llar i dos educadors-mediadors per donar suporten les tasques que estan en procés d'aprenentatge i mediar.

Visita la nostra casa

Amb el suport de:

Conveni Autonomia a la Pròpia Llar


Anys 2015-16

GRUP D'AUTOGESTORS: "CARAI" (Colla d'Adutogestors per la Reflexió, Autonomia i Independència)

El grup d’autogestors "CARAI" pretén proporcionar als joves un espai que els permeti expressar i manifestar les seves necessitats, opinions i desitjos, prendre decisions, promoure la reflexió, aprendre a decidir què volen fer i ser... es a dir promoure l’autogestió i autodeterminació de les persones que formen part del grup.

 


Any 2012 :Mitjançant Down Catalunya

 

 


 


Andi - Down Sabadelll, Atenció a persones amb la Síndrome de Down i limitacions intel·lectuals similars * Nota Legal * Nif: G60515912 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia