Andi Sabadell- Asociación síndrome de Down y Discapacidad Intelectual
Singulares, como todo el mundo
Quieres colaborar >
Hazte voluntario >
 Andi Sabadell- Asociación síndrome de Down y Discapacidad Intelectual

Notícias

Acte de lliurament de premis ´RELATA´


Acte de lliurament de premis ´RELATA´
Acte de lliurament de premis ´RELATA´ Acte de lliurament de premis ´RELATA´ Acte de lliurament de premis ´RELATA´ Acte de lliurament de premis ´RELATA´

10/05/2018

Avui dia 10 de maig, ha tingut lloc a l’espai auditori Pere Quart de Sabadell el lliurament de premis de la segona edició del Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual. Aquest esdeveniment s’engloba dins del projecte Relata que enguany hi han participat quatre institucions educatives de Sabadell: l’escola La Nostra Llar, l’escola Pia, l’escola Joanot Alisanda i l’escola Claret.

 

El projecte “Relata”: Tallers i Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual organitzat per Andi Down Sabadell. compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell a través de la regidoria d’acció social i la regidoria d’educació, a partir del programa “CIUTAT I ESCOLA”.

 

“Relata” té l’objectiu que nens i nenes de diferents centres educatius de Sabadell, coneguin la temàtica de la síndrome de Down i de la discapacitat intel·lectual a través de tallers que promouen la reflexió, la imaginació i la creativitat, coneixements que desprès han de plasmar en un conte.

 

L’acte s’ha desenvolupat en una primera part d’intervencions dels representants institucionals col·laboradors en el projecte. Dolors Pallàs, presidenta d’Andi Down Sabadell, ha destacat la importància de dur a terme aquests projectes per poder conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania i en aquests cas, als infants, sobre la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars i la normalització d’aquest col·lectiu en totes les esferes de la societat, construint així una societat més inclusiva.

 

D’altra banda, Gabriel Fernandez, regidor d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell ha agraït la proposta de l’entitat i la importància de dur a terme la temàtica de la discapacitat intel·lectual a les escoles contribuint a una educació inclusiva. També ha destacat la importància de transmetre per part dels alumnes els relats escrits al seu entorn més proper (pares, mares, germans) per difondre la iniciativa i contribuir a fer una ciutat mes oberta i tolerant.

 

Montserrat Duran, cap del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, ha realitzat el lliurament de premis a proposta del jurat, en el que hi ha format part: Núria Caballaria (Directora CRP Vallès Occidental), David Vila i Laura Tejada, escriptor/a respectivament. 2

 

Els premis s’han dividit en tres categories, la 1a categoria de 3r d’educació primària, la 2a categoria de 4t d’educació primària i la 3a categoria de 5é d’educació primària. Representants de cada centre educatiu també han pujat a l’escenari on també se’ls ha obsequiat.

 

Els premiats de la segona edició de “Relata”: Concurs de contes sobre la discapacitat intel·lectual han estat els següents:

 

1a Categoria (3r Primària)

 

1r Premi

Escola La Nostra Llar

Martí fernández llopis

Diego garcés muñiz

Relat “Un viatge a un altre món”

 

2n Premi

Escola La Nostra Llar

Jana Donat Meneses

Relat “El Pol un nen molt especial”

 

3r Premi

Escola Pia Sabadell

Roc Peix Sape

Jan Pascual Fierre

Relat ”Els que lluiten per les proves”

 

2a Categoria (4t Primària)

 

1r Premi

Escola Joanot Alisanda

Eudald Palomar Palomes

Isaac Pereira Gorotiza

Marc Martínez Droguet

Berta Pescador Muelas

Relat “El Super Andi”

 

2n Premi

Escola Joanot Alisanda

Mariona Gancedo Palomares

Carles Mesa Roura

Aleix Lanzas

Yuchen Zheng

Relat “La banda Síndrome”

 

3r Premi

Escola Joanot Alisanda

Dina Goji Bouali

Relat “Tu no pots!”

 

3a Categoria (5è Primària)

 

1r Premi

Escola Claret

Diana pérez alvárez

Relat “Tots som iguals” 

 

2n Premi

Escola Claret

Júlia García Grau

Relat “El somni de l’Anna”

 

3r Premi

Escola Claret

Núria Blasco Formigón

Relat “La meva millor amiga”


Volver al listado
¿Tienes alguna queja o denuncia?   Comunícanosla a través del CANAL DE DENUNCIAS DE ANDI SABADELL