Andi Sabadell- Asociación síndrome de Down y Discapacidad Intelectual
Singulares, como todo el mundo
Quieres colaborar >
Hazte voluntario >
 Andi Sabadell- Asociación síndrome de Down y Discapacidad Intelectual

Notícias

VOTA Projecte Relata 2018


VOTA Projecte Relata 2018
VOTA Projecte Relata 2018

03/05/2018

ins el dia 6 de maig podeu votar el projecte que hem presentat a la convocatòria de Retorn Social promoguda pel Grup municipal La Crida de l’Ajuntament de Sabadell. 

El projecte que presentem és el de RELATA 2018: concurs de contes sobre la discapacitat intel·lectual

RELATA: Concurs de contes sobre la discapacitat intel·lectual. Un projecte innovador, que aporta valor social a la ciutat i sense precedents, “Relata” té l’objectiu que nens i nenes de diferents centres educatius de Sabadell, coneguin la temàtica de la síndrome de Down i de la discapacitat intel·lectual a través de la reflexió, la imaginació i la creativitat. Un projecte obert a tots els centres educatius de la ciutat, adherit al programa “CIUTAT I ESCOLA” de l’Ajuntament de Sabadell, on a través de l’educació, com a font transformadora de la societat, es vol incidir per tal de promoure una societat oberta, inclusiva i igualitària.

Per votar us heu de registrar a la pàgina del retorn social www.retornsocialcrida.cat

Andi està a la categoria de projectes de fins 2.000€, i és dins d’aquesta categoria on ens heu de cercar amb el nom del projecte “RELATA”

Tota la informació relacionada amb el projecte i sobre la convocatòria de retorn social es pot trobar a la mateixa pàgina web de les votacions.

Que és la convocatòria d’ajuts de Retorn Social?
El grup municipal La Crida per Sabadell destinarà part dels seus fons econòmics a ajuts per a projectes socials de
la ciutat. Aquests fons econòmics procedeixen del romanent dels càrrecs públics de la Crida per Sabadell a l’Ajuntament, que seguint el codi ètic, tenen un límit salarial, i de les aportacions que col·lectius, entitats o persones vulguin sumar al fons.
L’objectiu d’aquests ajuts és donar suport i fomentar el desenvolupament d’iniciatives i projectes que amb voluntat de transformació social a la ciutat o entorn més proper, fomentin la participació, l’apoderament i la xarxa entre comunitats i persones.


Volver al listado Catálogo Anunzia
¿Tienes alguna queja o denuncia?   Comunícanosla a través del CANAL DE DENUNCIAS DE ANDI SABADELL