Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual
Singulars, com tothom
Vols col·laborar >
Fes-te voluntari >
Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual

Notícies

Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga


Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga
Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga Feliç cap de setmana dels grups de lleure a Coma-ruga

06/05/2019

Aquest cap de setmana, els grups de lleure d´Andi van fer l´habitual sortida anual conjunta a Coma-ruga. Una vintena de joves i un grup d´acompanyants hi van arribar dissabte al matí i es van instal·lar a l’alberg Santa Maria del Mar fins diumenge al migdia. Així, van tenir oportunitat de realitzar tots tipus d’activitats lúdiques com passejar per la platja, fer un pícnic, disfrutar de jocs de taula o sortir a fer un gelat.

 

El lleure de l’entitat forma part del Programa ANDI Jove, que pretén promoure el desenvolupament integral de la persona, gaudint de l’oci i el temps lliure.


Tornar al llistat