Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual
Singulars, com tothom
Vols col·laborar >
Fes-te voluntari >
Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual

Notícies

Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21


Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21
Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21 Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21 Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21 Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21 Més de 70 assistents a l'Apunta't al 21

10/03/2024

La pluja de dissabte no ha estat obstacle per a què més de 70 persones, entre públic i parixicipants, assistissin aquest diumenge a la jornada de bàsquet inclusiu que tradicionalment, i any rere any, acull la plaça Garcia Lorca de Barberà del Vallès. Diversos partidets i partides al 21 han acabant engrescant, fins i tot, els representants municipals que s'hi havien acostat. Així, l'alcalde Xavier Garcés i la regidora d'esports, Susana González, s'han llençat a la pista com dos fanàtics més de l'esport de la cistella.

 

La jornada ha congregat un nombrós públic a les grades i ha acabat amb l'habitual esmorzar que han compartit els participants, els seus familiars i amics i la resta d'espectadors que s'han decidit a gaudir d'aquesta trobada esportiva, així com alguns grups de l'activitat de lleure de l'entitat.


Tornar al llistat
Tens alguna queixa o denúncia?   Comunica-nos-la a través del CANAL DE DENÚNCIES D’ANDI SABADELL