Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual
Singulars, com tothom
Vols col·laborar >
Fes-te voluntari >
Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual

Notícies

Reprenem el reActiva't centrats en l'esport


Reprenem el reActiva't centrats en l'esport
Reprenem el reActiva't centrats en l'esport

21/09/2023

Dilluns, 25 de setembre, engegem el nou curs del programa reACTIVA’T, pensat per a la millora i/o manteniment global de les capacitats de la persona (intel·lectuals, físiques, de salut, socials i emocionals). La principal novetat respecte a l'any passat és que s’han ofert més places per obrir un nou grup de participants adreçat a la formació en estimulació cognitiva, els dimecres a la tarda.

 

També hi ha alguns canvis i noves activitats per engrescar més als participants:

  • Enguany desapareixen les activitats de GIMNÀS (Joc esportiu) dels dimecres de 9.30 a 11h i ART dels divendres al mati (10 a 13h).
  • Es proposa una nova activitat de RITMES I BATUKA pels dimecres a la tarda. Aquesta és una activitat que ja realitzàvem a Andi però que es va aturar en època de pandèmia de Covid19. La idea es poder acompanyar al nostre gegant en les seves sortides per Sabadell, dos o tres cops a l’any, com havíem fet anys enrere. Els participants hauran de fer ritmes i provar diferents instruments de percussió per tal que cadascú acabi tocant el que li sigui més engrescador i senzill.

L'activitat del reActiva't s’iniciarà amb la formació d’Estimulació Cognitiva, que es centrarà en el treball d’atenció, percepció, memòria, concentració, llenguatge, funcions executives.., i que en aquest trimestre girarà al voltant d’un centre d’interès triat per ells mateixos: ELS ESPORTS.

 

La resta d’activitats:  basquet, balls, ritmes i batuka expressió corporal i teatre, començaran a partir del dilluns 2 d’octubre.

 

Amb una sèrie d’activitats planificades, el reActiva't afavoreix la millora i manteniment global de les capacitats de les persones majors de 35 anys. L’inici de l’etapa de la maduresa en les persones amb discapacitat esdevé un moment crític en el que les capacitats físiques i cognitives poden iniciar un procés d’enlentiment natural. Està demostrat que un treball preventiu de reforç i d’estimulació de les habilitats de la persona associat amb una vida sana és molt important i eficaç per tal de retardar aquest fet.

 

El reActiva't compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell.


Tornar al llistat
Tens alguna queixa o denúncia?   Comunica-nos-la a través del CANAL DE DENÚNCIES D’ANDI SABADELL