Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual
Singulars, com tothom
Vols col·laborar >
Fes-te voluntari >
Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual

Notícies

Seguim al costat de les famílies malgrat l’enduriment de les restriccions per la pandèmia


Seguim al costat de les famílies malgrat l’enduriment de les restriccions per la pandèmia

04/11/2020

Reunida la junta de l’entitat, hem acordat fer-vos arribar diverses reflexions a totes les famílies.

Primer de tot, volem desitjar-vos a tots i totes que estigueu bé i posar-nos a la vostra disposició per qualsevol necessitat que tinguéssiu, sempre que estigui a les nostres mans resoldre-la o donar-vos suport.

 

Tornen  a venir moments de crisi, crisi personal i col·lectiva, i en aquest moments ens hem de recolzar i donar escalf entre nosaltres;  és en aquest sentit que posem a la vostra disposició tots els recursos i contactes de l’entitat (personal tècnic, contactes municipals...), si us són necessaris.

 

En segon lloc us volem explicar i fer partícips de com està l’entitat. Som conscients que en aquets temps tan difícils, tancaríem els nostres fills i filles a casa per garantir la seva seguretat, i aquesta podria ser una bona resposta  si es preveiés la solució en un mes, que no és el cas. Per tant, des d’Andi hem optat per reiniciar i mantenir el dia a dia de l’entitat, garantint  la màxima seguretat i formació en mesures de prevenció.

 

Desprès de tots els entrebancs patits durant el primer semestre d’enguany, al setembre/octubre hem aconseguit reiniciar els serveis i activitats que fèiem, a excepció dels pisos de formació, que queden aturats fins que la situació sigui més estable (potser octubre del 2021).

 

Aquets mes d’octubre passat hem reiniciat les activitats de lleure, balls, teatre, bàsquet, anglès, habilitats lectores, música i els serveis de suport escolar, logopèdia, inserció laboral (PFI, Xic x Xics, Esqueix, formacions contínues...)  suport a la vida independent i autogestors. En algunes d’elles hem tingut moltes dificultats per aconseguir la cessió d’espais, o les persones de suport necessàries per a tenir grups més reduïts (lleure).

 

Ara tenim a sobre un nou confinament que pot ser progressiu, de moment nocturn i de caps de setmana a nivell municipal, i que ens temem que pot acabar en un confinament similar al del mes de març.

 

Què fem i què pensem fer: com us dèiem, ha costat molt iniciar algunes de les activitats i serveis per aturar-les al cap d’un més, ja que fer-ho implica desconnexió dels joves i rescindir contractes, i si es fa, difícilment  les podrem tornar a encetar durant aquet curs.

 

En aquest sentit, la nostra proposta de cara a les activitats que ja no podem fer presencialment com ara teatre, balls, bàsquet i lleure, és mantenir-les via internet per zoom o algun altre canal similar, almenys durant el novembre i desembre.

 

En relació als serveis que encara s’estan realitzant presencialment, hem demanat  als diferents tècnics que es preparin per si han de donar el servei telemàtic, amb la previsió que, en un confinament total, es mantindrien les hores i atencions que tenen ara, via telemàtica.

 

Durant aquesta setmana els diferents responsables es posaran en contacte amb vosaltres per saber si teniu dificultats tècniques per a connectar-vos a internet.

 

La nostra intenció durant els propers mesos és fer activitats presencials, sempre que les circumstàncies acompanyin, i quan això no  sigui possible, reconvertir-les en telemàtiques.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o suggerència.

 

La Junta d’Andi

 

A Sabadell, a 2 de novembre de 2020


Tornar al llistat