Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual
Singulars, com tothom
Vols col·laborar >
Fes-te voluntari >
Andi Sabadell- Associació síndrome de Down i Discapacitat Intel·lectual

Notícies

Trobada de famílies sobre el aprenentatge de la parla dels infants


Trobada de famílies sobre el aprenentatge de la parla dels infants
Trobada de famílies sobre el aprenentatge de la parla dels infants Trobada de famílies sobre el aprenentatge de la parla dels infants Trobada de famílies sobre el aprenentatge de la parla dels infants

02/02/2024

Una vintena de persones va participar dimecres a la tarda a la nostra seu a la trobada de famílies que, sota el nom "Parlem de la parla", va tractar de les dificultats de l'aprenentatge del llenguatge en infants amb discapacitat intel·lectual. La sessió va comptar amb la participació de la psicòloga clínica i logopeda Carme Brun Gasca, que suma més de 30 anys d'experiència en aquest àmbit.

 

A la trobada van assistir 6 families d'infants menors de 7 anys, 3 families de majors de 17 anys i algunes professionals dels Centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP). Es va habilitar la ludoteca de l'entitat, que va acollir 4 infants sota la supervisió de dues professionals, i dos bebès van estar amb els seus pares.

 

L'acte, que es va desenvolupar en castellà per a que l'entengués tothom, va atreure l'interès de tots el assistents, atès que, entre d'altres qüestions, es va abordar l'evolució actual del llenguatge i recomanacions sobre com actar en el dia dia per afavorir- ne l'adquisió.

 

 


Tornar al llistat
Tens alguna queixa o denúncia?   Comunica-nos-la a través del CANAL DE DENÚNCIES D’ANDI SABADELL